#11 Tedenski poudarki Zavoda za svobodo življenja

Objem robota in palica kazni

1# Ni dunajskega valčka, koračnica korona-gestapa

Pri sosedih je korona nacizem dobil razsežnosti avstralske psihoze trpinčenja in zločinov nad prebivalstvom. Zapirajo necepljenje v ozek krog »zapovedanih omejitev« na domove in jih ponižujejo. Načrtujejo obvezno cepljenje, astronomske denarne kazni in zapor za vse, ki se ne bodo fiksali redno z ukazanimi dozami. Naj se jim 100 let Mozart krogle zatikajo v goltancih, če bo res tako! Iskrena podpora vsem v Avstriji, ki pogumno izražajo nestrinjanje s temi podlimi nečloveškimi nakanami.

Vir: https://www.rt.com/news/541687-austria-vaccination-resist-fine-bill/

Vir: https://www.oe24.at/coronavirus/erster-gesetzesentwurf-fuer-impfpflicht-bis-zu-7-200-euro-strafe/501098619

Vir: https://www.oe24.at/coronavirus/impfpflicht-demos-in-den-landeshaupt staedten/501377312

2# Četrti in peti »odmerek« …

V Veliki Britaniji so zopet sklenili velik posel, v imenu varnosti so plačali 114 milijonov cepiv za četrti in peti »osvežitveni« odmerek menda zelo učinkovite genske terapije.

Vir: https://www.dailymail.co.uk/news/article-10264927/Britain-buys-114m-extra-vaccine-doses-battle-Covid-19.html

3# »Šta če nama šoferima kuča?«

Lahko ste stokrat cepljeni in trojno maskirani. V novem 4. industrijskem veku prosto po Davosu, imajo avatarji v metaverse večjo vlogo kot manekenke na plakatih, tako zelo kmalu tudi še tako podredljivi ljude niso potrebni, ker imajo robote. Tudi delavci v transportu bodo redkejši, pravijo napredna podjetja. Ampak to ni še nič! Mnogi otroci bodo za božič prejeli svojega prvega robota kot najboljšega prijatelja. Investicija v čustveno kompetentnost otroka, pravijo proizvajalci (Vir: https://www.youtube.com/watch?v=LqlNtxurleo)

Vir: https://www.cpr.org/2021/11/26/robots-outnumber-human-workers-in-this-autonomous-truck-yard-north-of-denver/

Vir: https://www.wsj.com/articles/brands-no-longer-see-metaverse-like-worlds-as-abstract-gimmicks-11638190802

4# Zaprtje urgence, ker gre za zdravje!

New York je bil mesto navdiha in svobode, pa že zdavnaj ni več tako. Bolnišnica Mount Sinai je morala začasno zapreti urgenco, ker nimajo dovolj zdravstvenega osebja. Medicinci so obrnili hrbet bolnišnici, zaradi obveznega cepljenja. Posledica političnih pritiskov vodi torej v smrt zaradi zelo resnih zadev kot so nesreče. Izsiljevanje, ki je prešlo v smtonosno norost.

Vir: https://www.southnassau.org/sn/current-news/mount-sinai-south-nassau-temporarily-closes-long-b-180

5# Mucki so krinka, pravi New York Times.

Časi so nenavadni, ko si velepomembni časopis vzame čas, da obtoži srčkane mucke na spletu, da služijo le kot krinka za širjene dezinformacij. Ko je stiska zaradi laži v osrednjih medijh huda, se spravijo na mucke. 9 življenj si bodo mačke to zapomnile. Muca Copatarica že brusi kremplje.

Vir:https://www.nytimes.com/2021/12/01/technology/misinformation-cute-cats-online.html

Uredništvo ZSŽ

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen.