Učitelj športa krivično izgnan iz šole v Dobrovem (Goriška Brda)

Sandi Valentinčič ima moralno podporo otrok in staršev.

Učitelj Sandi Valentinčič je kaznovan, ker ga skrbi zdravje za otrok in ker se ne želi uklanjati nesmiselnim dekretom kot zdrav delavec v vzgoji in izobraževanju. Uspešno je poučeval šport kar 18 let vse generacije otrok.

»Ravnatelj me je dobesedno izgnal iz šole,« je povedal zbranim novinarjem in podpornikom v Novi Gorici.

Na novinarsko vprašanje, kako ga sprejemajo kolegi, je odgovoril, da ga večina šolskega kolektiva podpira. Opozoril je, da se bo »nepopravljiva škoda brezumnih ukrepov najbolj pokazala pri najmlajših otrocih v prvih treh razredih«. Meni, da »mlajši otroci živijo v strahu in da bodo imeli psihične poškodbe.« Maske razume kot zelo škodljiv ukrep za celoten šolski proces. Napovedal je še, da namerava braniti svobodo in ustavne pravice, ki so si jih priborili naši predniki.

Učitelj Sandi Valentinčič ima prepoved dela, ki mu je predan, grozi mu krivdna odpoved. Kaj se bo zgodilo s šolo in otroki, ko ne bo učiteljev, ki jim je mar?

Mag. Blaž Kavčič kot predstavnik Zavoda za svobodno življenje je zelo ostro zastavil tudi vprašanje medijem, če so kdaj prebrali Agendo 2030? Pozval jih je k dejanskemu raziskovanju delovanja kaste milijarderjev, ki pospešeno vodi človeštvo v digitalno suženjstvo. Mediji, ki se ne ukvarjajo z resnico, so soodgovorni za trenutno nevzdržno situacijo meni večina zbranih podpornikov učitelja, ki se je zavzel moralno držo v nemoralnih časih.

Uredništvo ZSZ

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja